NL
 
NL

Mylan wereldwijd

Sluiten

Selecteer een van onze websites in de volgende lijst.

 1. Afrika

  1. Zuid-Afrika
   1. English
 2. Noord- en Zuid-Amerika

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. Français
   2. English
  3. Verenigde Staten
   1. English
 3. Azië

  1. India
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Europa

  1. België
   1. Français
   2. Nederlands
  2. Denemarken
   1. Dansk
  3. Duitsland
   1. Deutsch
  4. Finland
   1. Suomi
  5. Frankrijk
   1. Français
  6. Griekenland
   1. Ελληνικά
  7. Hongarije
   1. Magyar
  8. Ierland
   1. English
  9. Italië
   1. Italiano
  10. Nederland
   1. Nederlands
  11. Noorwegen
   1. Norsk
  12. Oostenrijk
   1. Deutsch
  13. Polen
   1. Polski
  14. Portugal
   1. Português
  15. Slovenië
   1. Slovenian
  16. Slowakije
   1. Slovenský
  17. Spanje
   1. Español
  18. Tsjechische Republiek
   1. Čeština
  19. Verenigd Koninkrijk
   1. English
  20. Zweden
   1. Svensk
  21. Zwitserland
   1. Deutsch
   2. English
 5. Gebieden in de Stille Oceaan

  1. Australië
   1. English
  2. Nieuw-Zeeland
   1. English

Mylan is ook aanwezig in deze landen.

 1. Marokko
 2. Taiwan
 1. Singapore
Jul 1, 2014

Innoverende behandelingen

Innoverende behandelingen


Verrast het u dat we streven naar innovatie op het gebied van generieke geneesmiddelen? Of dat onze afdeling 'onderzoek en ontwikkeling' wereldwijd ruim 2600 wetenschappers telt die elke dag werken aan innovatie? 

Toch is het zo. En daarom gaan we al 50 jaar lang de uitdaging aan om verder te gaan en de lat steeds hoger te leggen.

De wetenschap van oplossingen


Tegenwoordig ontwikkelen wij bio-equivalente versies van merkgeneesmiddelen waarvan vele moeilijk te ontwikkelen en te produceren zijn. We streven ernaar verbeterde versies van geneesmiddelen te creëren om zo onze producten van de rest te onderscheiden. En we streven te innoveren op het gebied van orale geneesmiddelen, transdermale systemen, injecteerbare medicijnen, crèmes, zalven, antiretrovirale middelen en op vele andere belangrijke domeinen.

Waarom? Omdat we vinden dat er voor elke ziekte een behandeling zou moeten zijn. Dat elke epidemie moet worden ingedamd. En medische aandoeningen, hoe klein of groot ook, moeten worden aangepakt.


Anafylaxie


Anafylaxie is een levensbedreigende allergische reactie en vormt een groot gezondheidsrisico. In geval van anafylaxie telt elke minuut. Een onmiddellijke toegang tot adrenaline en de urgentiediensten is dan ook cruciaal. Wij pleiten voor een grotere bewustwording en een verhoogde toegang tot behandeling, omdat elke anafylactische shock zonder toegang tot adrenaline er één te veel is.


Antiretrovirale geneesmiddelen


Deze medicijnen behandelen hiv/aids. Vaak moet een patiënt voor een behandeling drie of meer verschillende geneesmiddelen nemen waaronder een antiretroviraal middel dat wordt afgebroken indien het niet koel wordt bewaard. Veel plaatsen die het hardst door de ziekte worden getroffen, zoals Afrika en India, bevinden zich in een warm klimaat waar koelmogelijkheden schaars zijn. Speciaal voor deze warme streken ontwikkelde Mylan een warmtebestendige variant van een antiretroviraal geneesmiddel dat geen koele bewaring vereist.


Cardiovasculair stelsel


Ons hart klopt voor cardiovasculaire geneesmiddelen. Op basis van onze transdermale technologie formuleerden we zelfklevende pleisters die de medicatie via de huid afgeven.


Ademhalingsstelsel


We ontwikkelen behandelingen voor astma en COPD (chronic obstructive pulmonary disease) die gebruikmaken van een droogpoeder-inhalator. Lees meer over onze andere ademhalingsproducten met merknaam.


Dermatologie


We maken producten in allerlei vormen: van tabletten en capsules tot injecteerbare en transdermale middelen. Maar we maken ook crèmes en zalven voor huidaandoeningen. Onze inspanningen voor deze geneesmiddelen kreeg in de jaren 1990 een boost met de overname van Bertek Pharmaceuticals. Momenteel hebben we meerdere producten die klinisch worden getest, evenals tal van crèmes, zalven, sprays en verbandmateriaal.


Centraal zenuwstelsel


Binnen de neurologische klasse zijn Mylan producten de op één na meest toegediende geneesmiddelen. Dit zijn moeilijk te ontwikkelen en te produceren producten die ernstige ziekten bestrijden. Dankzij onze innovaties zijn we toonaangevend binnen deze klasse.Laatst bijgewerkt op  27-2-2015