Over Mylan

Mylan's missie

Wij streven bij Mylan naar nieuwe normen in de gezondheidszorg. Wij werken wereldwijd samen om 7 miljard mensen toegang te geven tot hoogwaardige geneesmiddelen. Dit doen we als volgt:

  • Innoveren om onvervulde behoeften te vervullen.
  • Van betrouwbaarheid en een uitmuntende service een gewoonte maken.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • De toekomst beïnvloeden door wereldwijd te pionieren.
De pijlers van onze missie

Onze waarden

Moeder en dochter lachen
Innovatie

Wij zijn grensverleggend, visionair en doortastend. We leggen verbanden die anderen over het hoofd zien. We zien mogelijkheden en zetten die om in concrete projecten. Wij stellen graag de status-quo ter discussie en introduceren nieuwe en betere manieren om mensen over de hele wereld een betere levenskwaliteit te bieden. De moed om constructieve veranderingen aan te gaan, zit in ons bloed.

Integriteit

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons centraal. We nemen onze verantwoordelijkheid, ook als niemand kijkt. We stellen hoge eisen aan onszelf, waar we nooit van afwijken. Deze vastberaden ethische houding draagt ertoe bij dat wij onze producten puur, onze werknemers veilig en het milieu schoon kunnen houden.

Betrouwbaarheid

Integer of betrouwbaar. Hoe u het ook noemt, dat is wat we zijn. We willen er voor u zijn; altijd, door dik en dun, regen of zonneschijn, we houden ons aan ons woord, telkens weer. En dat is precies de reden waarom iedereen ter wereld op ons kan vertrouwen.

Service

Wij weten dat het niet om ons gaat, maar om het helpen van anderen. Er is geen probleem dat we niet op kunnen lossen. We doen alles wat mogelijk en onmogelijk is om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen. Alles om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren met een uitstekende service.

Teamwork

Samen kunnen we sneller reageren, verder reiken en meer realiseren dan ieder van ons alleen kan doen. Wij omarmen alle mogelijkheden om samen te werken; samenwerken is verfrissend, verhelderend en inspirerend. Want wanneer we onze krachten bundelen en grenzen verleggen, kunnen we bergen verzetten.

Laatst bijgewerkt op  27-2-2015