Activiteiten

We zetten ons in om 7 miljard mensen toegang te verlenen tot kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen uit een toonaangevend productassortiment dat we voortdurend uitbreiden. Niet alleen zijn we een van de grootste producenten van generieke en originele geneesmiddelen, maar we zijn ook een van de grootste producenten van actieve farmaceutische grondstoffen (Active Pharmaceutical Ingredients - API´s).

Generieke geneesmiddelen

Wij produceren en leveren generieke geneesmiddelen in diverse therapeutische klassen, doseringsvormen en afleversystemen om patiënten optimaal te ondersteunen.

Geneesmiddelen op voorschrift

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen receptgeneesmiddelen om patiënten en artsen een oplossing te bieden voor de behandeling van ademhalingsaandoeningen, ernstige allergische reacties en psychiatrische stoornissen.

Actieve farmaceutische grondstoffen

We produceren actieve farmaceutische grondstoffen; dit zijn de ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische werking van een geneesmiddel. Wij leveren actieve grondstoffen ten behoeve van medicijnen uit diverse therapeutische klassen waaronder antiretrovirale geneesmiddelen voor de behandeling van hiv/aids.

Kanalen

Hoe zorgen we ervoor dat 7 miljard mensen toegang krijgen tot onze producten? Via onze afzetkanalen - en waardevolle samenwerking met artsen en overheden, apotheken, groothandel en instellingen.
Laatst bijgewerkt op  13-11-2018