Actieve farmaceutische grondstoffen

Actieve farmaceutische grondstoffen

Mylan biedt in ruim 80 landen een van de meest uitgebreide assortimenten actieve farmaceutische grondstoffen (Active Pharmaceutical Ingredients - API´s) aan. Dit zijn de ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische werking van verschillende geneesmiddelen.

Kwaliteit begint bij stap één. Mylan onderwerpt alle aangeleverde grondstoffen aan een beproefd test- en verificatieproces. Zodat we de geschiktheid van de actieve grondstoffen van onze geneesmiddelen kunnen garanderen. 

Dankzij de directe toegang tot API´s is Mylan één van de slechts twee wereldwijde producenten van generieke geneesmiddelen die beschikken over een uitgebreide, verticaal geïntegreerde distributieketen. Waarmee we een diepgaand inzicht in diverse markten en therapeutische domeinen weten te behouden. 

Bovendien zijn we een van 's werelds grootste producenten van API´s voor generieke antiretrovirale geneesmiddelen (ARV's) voor de behandeling van hiv/aids. Ook leveren we antibacteriële middelen, geneesmiddelen voor het centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire stelsel, antihistaminica/antiastmatica, protonpompremmers en medicijnen voor virale infecties, diabetes, schimmels en pijnbestrijding.

Productie van API

Mylan is de ideale API-partner, omdat Mylan altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en beschikt over moderne, hoogwaardige API productiefaciliteiten, internationale erkenning van regelgevende instanties, zijn sterke pijplijn en daarnaast in staat is tot snelle marktintroducties.
Laatst bijgewerkt op  13-11-2018