Generische geneesmiddelen

Generische geneesmiddelen

Het eerste generieke geneesmiddel dat we ooit maakten? Penicilline G in 1966. Sindsdien heeft Mylan altijd één wereldwijde kwaliteitsnorm toegepast in alle vestigingen en op heel het assortiment, voor welke markt ze ook bestemd zijn.

Hoe Mylan generieke geneesmiddelen maakt

 1. Controle van geneesmiddelen
  0

  Geavanceerde controlesystemen

  Hoewel dat niet verplicht is, maakt Mylan gebruik van ultramoderne controlesystemen die producten automatisch beoordelen en, indien ze niet aan de specificaties voldoen, afkeuren. Deze geavanceerde technologie wordt gebruikt om producten met een gebrek automatisch uit de productie- of verpakkingslijnen te verwijderen.
 2. Normen voor geneesmiddelen
  0

  Eén wereldwijde kwaliteitsnorm

  Of een geneesmiddel nu bestemd is voor miljoenen of slechts een handvol mensen, dat maakt voor Mylan geen verschil. Onze prioriteit is te voldoen aan de normen van de farmaceutische industrie of deze zelfs te overtreffen. Onze eigen controleteams controleren al onze producten in alle fases van het productieproces. Zodat we kunnen garanderen dat we medicijnen leveren van een constante, uitmuntende kwaliteit. Want vertrouwen gaat verder dan onze wereldwijde kwaliteitsnormen. Het gaat ons om de zorg voor de mensen die we kunnen helpen met wat we doen.
 3. Namaakgeneesmiddelen
  0

  Bescherming tegen gebreken

  Kwaliteit begint bij stap één. Mylan onderwerpt alle aangeleverde grondstoffen aan een beproefd test- en verificatieproces. Zodat we de geschiktheid van de actieve grondstoffen van onze geneesmiddelen kunnen garanderen.
 4. Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid
  0

  Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid

  Mylan garandeert de doeltreffendheid en zuiverheid van zijn geneesmiddelen tot aan de vervaldatum door de stabiliteit van de producten op specifieke momenten te testen.
 5. GMP Audit garantie
  0

  Een garantie voor apothekers

  Klanten vertrouwen op uw advies. Dat is één van de redenen waarom Mylan één wereldwijde kwaliteitsnorm toepast op alle lokaties en vestigingen en heel het assortiment, onafhankelijk van de afzetmarkt.
 6. USP-vereisten
  0

  Een garantie voor artsen

  Om ervoor te zorgen dat u uw patiënten geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit kunt aanbieden, maakt Mylan gebruik van geavanceerde test- en controlesystemen die verzekeren dat de medicijnen voldoen aan de criteria die zijn opgesteld door normbepalende organisaties over de hele wereld.
Laatst bijgewerkt op  13-11-2018