Kanalen

Wanneer je 7 miljard mensen toegang wilt verschaffen tot kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen, hoe doe je dat dan?

Mylan past één wereldwijde kwaliteitsnorm toe op het productieproces in alle vestigingen en voor alle producten… voor welke markt ze ook bestemd zijn. Tijdens het productie- en verpakkingsproces maakt Mylan gebruik van geavanceerde controle- en evaluatiesystemen om te kunnen garanderen dat de producten aan de specificaties voldoen.

Naast deze maatregelen maken we gebruik van een groot netwerk van lokale en wereldwijde contacten waaronder artsen, instellingen, overhede en klein- en groothandels.

Onze klanten

 • PharmAssist-programma

  Apotheken

  We leveren aan nationale en internationale ketens evenals aan zelfstandige apotheken. Met ons aanbod aan educatief materiaal kunnen apothekers hun klanten beter informeren en algemene gezondheidsvragen beantwoorden.
 • Mylan groothandelaars

  Groothandel

  De wereldwijde relatie van Mylan met diverse groothandels is van essentieel belang om onze producten in zo'n 145 landen en gebieden binnen het bereik te brengen van de mensen die ze nodig hebben.

 • Pictogram van artsen

  Artsen

  Elke dag komen honderden vertegenwoordigers van Mylan in contact met duizenden artsen. Dankzij deze ontmoetingen kunnen we beter inspelen op de behoeften van artsen en kunnen we onze belofte waarmaken om artsen en hun patiënten toegang te verschaffen tot kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen.

  Ook ondersteunen we artsen met initiatieven zoals ons Reassurance-programma in India. Dit programma helpt hiv/aids-patiënten hun gezondheidstoestand beter te begrijpen en in te laten zien dat het belangrijk is om tussen de consulten door in contact te blijven met hun arts.

 • Pictogram van instelling

  Instellingen

  Onze institutionele klanten omvatten diverse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, collectieve-inkooporganisaties, geïntegreerde bestelnetwerken en gespecialiseerde apotheken. Ook werken we nauw samen met tal van toonaangevende collectieve-inkooporganisaties om ons ervan te verzekeren dat generieke en merkgeneesmiddelen beschikbaar zijn voor intramurale zorgverleners.

  Onze unieke ´unit-dose´-verpakkingen omvatten injecteerbare geneesmiddelen, vooraf gemengde minibags en single-dose en multi-dose flacons. Deze verpakkingsinnovaties verbeteren het voorraadbeheer, verminderen toedieningsfouten en bevorderen de 'Rights of Medication Administration'.
 • Samenwerking met NACO

  Overheden

  De overheden waarmee we samenwerken, zijn de National AIDS Control Organization (NACO) van India en het Ministerie van Gezondheid van Zuid-Afrika. In India zijn we de voorkeursleverancier van geneesmiddelen voor hiv/aids van NACO en helpen we de hiv/aids-epidemie in te dammen via geïntegreerde programma's voor preventie, behandeling, zorg en ondersteuning. Ook in Zuid-Afrika zijn we een van de grootste leveranciers van geneesmiddelen voor de behandeling van hiv/aids.

  Bovendien werken we samen met overheden over de hele wereld via beleidsinitiatieven die als doel hebben het gebruik van generieke geneesmiddelen aan te moedigen en de toegang tot kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen te verbeteren.
Laatst bijgewerkt op  13-11-2018