Koptekst Mylan vacatures
Vacatures
Een carrière die belangrijk is voor het leven van 7 miljard mensen.

Eén carrière kan vele levens veranderen. Zorg dat het de jouwe wordt!

Onze mensen weten dat zij, ongeacht hun rol binnen de organisatie, ieder een deel bijdragen om 7 miljard mensen toegang te geven tot kwalitatief hoogwaardige medicijnen. Luister naar wat zij hierover te vertellen hebben.

Help ons mee in onze missie om 7 miljard mensen toegang te verlenen tot kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen. We hebben prachtige kansen voor u binnen al onze afdelingen, waaronder: administratie, business development, kwaliteitsbewaking, communicatie, financiën, personeelszaken, IT, marketing, sales en nog veel meer.

 • Kwaliteit

  Heeft u interesse in een baan in kwaliteitsborging? Dan komt u mogelijk te werken in een operationele, systeem- of kwaliteitscontrole of compliance-afdeling. Elke afdeling is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de Mylan geneesmiddelen. Ze moeten veilig en doeltreffend zijn en tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten. Medewerkers van het kwaliteitsteam delen een passie voor detail. Ons kwaliteitsteam hielp dan ook bij de ontwikkeling van een kwaliteitsborgingsysteem dat de eisen van de FDA (Food and Drug Administration) overtreft.
 • Toeleverings- en Distributieketen

  Aan het eind van elke distributieketen staat een van de 7 miljard mensen die op onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen rekenen. Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor onze distributieketen coördineren de communicatie, nemen knelpunten weg, zorgen voor transparantie en optimaliseren de samenwerking tussen Mylan en onze leveranciers, distributeurs en consumenten. Door het hoofd te bieden aan deze uitdagingen kan Mylan constant de juiste hoeveelheid producten aan onze klanten leveren.
 • Wetenschappelijke afdeling

  Het voornaamste doel van onze wetenschappelijke afdeling is onze kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen binnen het bereik brengen van de 7 miljard mensen op deze wereld. Op de wetenschappelijke afdeling krijgt u de kans samen te werken met collega's van R&D, marketing, compliance, regelgeving, productveiligheid en marktontwikkeling. Samen bedenken we strategieën om onze missie ondersteunen en ervoor zorgen dat onze onderneming sterk en stabiel blijft.
 • Medische afdeling

  Als medewerker van onze medische afdeling stelt u vragen als "Wat als?" en "Wat nu?" met het doel groei en innovatie te stimuleren op het gebied van bio-equivalenten, inhalatieproducten en generieke en originele geneesmiddelen. U maakt integraal deel uit van ons team, voor welke taak u ook verantwoordelijk bent: klinisch onderzoek, klinische behandelingen, risicobeheer, geneesmiddelenbewaking, informatiebeheer, service of marketing.

 • Productie

  Binnen onze productie-afdeling bent u voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze producten nog beter te maken. Of u nu een productievestiging optimaliseert als strategisch medewerker, de operationele afdeling leidt als productiechef of uw steentje bijdraagt op het gebied van ontwikkelingsrationalisatie, kapitaal- en capaciteitenbeheer, engineering, operationele optimalisatie of verantwoordelijk bent voor veiligheid, gezondheid en milieu. Het doel blijft hetzelfde: het verhogen van de efficiëntie, het beperken van de kosten, het nakomen van leveringsgaranties en het bepalen en overtreffen van kwaliteitsnormen en het verzekeren van de beschikbaarheid en levering van hoogwaardige geneesmiddelen.
Loading the player...
Laatst bijgewerkt op  26-4-2016