Mylan steunt met trots de AIDS 2018 Conferentie (23-27 juli)

Van 23 tot en met 27 juli vindt hét internationale congres op het gebied van hiv en aids in Amsterdam plaats: de 22e Internationale AIDS Conferentie 2018. Ruim 18.000 bezoekers van over de hele wereld; van wetenschappers, artsen en beleidsmakers, tot activisten en politici; komen in de RAI Amsterdam bijeen met één gezamelijk doel: aids voorgoed verslaan. Een doel waar Mylan al jarenlang actief voor strijdt.

Onze missie
Bij Mylan zetten we ons in voor een betere gezondheid voor een betere wereld en blijven we  vechten tegen hiv en aids in Europa en in de rest van de wereld. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 40 procent van de mensen die wereldwijd voor hiv of aids behandeld worden, en 60 procent van het aantal hivpositieve kinderen, elke dag afhankelijk zijn van een antiretroviraal geneesmiddel (ARV) van Mylan?

Mylan & AIDS 2018
Dit jaar is Mylan een van de grootste sponsors van het internationale AIDS 2018 congres. Op maandag 23 juli organiseert Mylan een symposium Frontiers in generic and low-cost ARVs in high-, middle-, and low- income countries: Four provocative questions” over de rol van generieke geneesmiddelen bij de behandeling van hiv en aids.
Op dinsdag 24 juli vindt een belangrijke sessie “Treat the world: Working united across diseases for quality and affordable treatment for all” plaats die door Heather Bresch (CEO Mylan) wordt geopend. Hierin wordt gezocht naar overeenkomsten tussen verschillende ziektes om op deze manier tot gemeenschappelijke strategieën voor langdurige zorg te komen.
Daarnaast is Mylan gedurende de gehele week aanwezig met een stand waarop we het gesprek over hiv en aids met de bezoekers kunnen aangaan.


Meer informatie
Wilt u meer informatie over de conferentie? Deze vindt u hier op de website van International AIDS Society.