Werknemers van Mylan halen geld op voor het Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum is een uniek centrum voor kinderoncologie waarin  hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komen. Mylan steunt het Prinses Máxima Centrum en geeft hiermee invulling aan haar missie om goede gezondheidszorg zo breed mogelijk toegankelijk te maken.

Fundraising actie tijdens Nieuwjaarsevent
Op 10 januari 2019 organiseerde Mylan een Nieuwjaarsevent dat geheel in het teken stond van het Prinses Máxima Centrum. Singer-songwriter en tevens spreekster Lisanne Spaander is een bekende kinderkanker survivor en aangesteld als ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum. Tijdens haar optreden bracht zij naast haar inspirerende verhaal ook het belang van het werk en de missie van het Prinses Máxima Centrum naar voren.

Werknemers van Mylan Nederland hebben op een persoonlijke manier hun steentje bijgedragen door op verschillende manieren geld in te zamelen. De fundraising actie bestond uit initiatieven zoals een gesponsorde nieuwjaarsduik, creatieve workshops, verkoop van zelfgemaakte producten, een photobooth (van de Jongens van de Photobooth) en vele andere acties.

Marjolein van Leeuwen (Partnerships & fundraising bij Prinses Máxima Centrum) die tijdens het Nieuwjaarsevent de missie van het Prinses Máxima Centrum presenteerde, sprak over een zeer geslaagd event:  “Deze fundraising actie van Mylan heeft heel veel indruk op mij gemaakt, omdat je ziet dat alle werknemers echt vanuit hun eigen kracht en interesse acties hebben opgezet”.

Alle inspanningen hebben geresulteerd in een prachtig geldbedrag dat ten goede komt aan het Prinses Máxima Centrum: een centrum waar alle werknemers van Mylan trots op zijn.

Meer informatie over het Prinses Máxima Centrum vindt u hier: https://www.prinsesmaximacentrum.nl/nl

Laatst bijgewerkt op  13-11-2018