Persbericht Naloc: Vernieuwde & verbeterde Naloc: voor een nog sneller en gemakkelijker herstel van schimmelnagels.

NIEUW! Vernieuwde & verbeterde Naloc, voor een nog sneller en gemakkelijker herstel van schimmelnagels

Al na één week zichtbare verbetering bij eenmaal daags gebruik

Amstelveen, 28 maart 2018 – Als voorbereiding voor de zomer (hét seizoen voor het laten zien van verzorgde voeten en gezonde nagels) is het tijd om nu extra zorg te besteden aan je voeten. Door juist nu te starten met Naloc kunnen schimmelnagels ook wel kalknagels genoemd behandeld worden voordat het seizoen begint. Wist u dat een kwart van de vrouwen nooit haar voeten in het openbaar zou tonen, zonder zeker te weten dat ze er goed uitzien? Naloc is een product dat de nagelschimmel doodt, de nageldikte normaliseert en de verkleuring vermindert! De eerste verbetering is al na één week zichtbaar. De verbeterde formule zorgt daarnaast voor nog makkelijker gebruik: eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig.

Naloc: vernieuwd en verbeterd!

  • Eerste zichtbare resultaten na 1 week i.p.v. 2 weken
  • Verbeterde viscositeit: Naloc is nu nog makkelijker aan te brengen
  • Nieuw en verbeterd design

Naloc verbetert zowel de structuur als de vochtbalans van de nagel. Daarnaast voorkomt het schimmel- en bacteriegroei. Een goede behandeling van kalknagels heeft tijd nodig. Het is belangrijk om de behandeling voort te zetten totdat de schimmelnagel volledig is uitgegroeid, dit duurt doorgaans 3 tot 6 maanden.

Prijs: € 29,95 per stuk
Inhoud: tube van 10 ml.
EAN Code: 8712207015818

Naloc is zonder recept verkrijgbaar bij adviesdrogist, apotheek, voetspecialisten en online via Naloc.nl. Op Naloc.nl kan men terecht voor meer informatie over kalk- en psoriasisnagels en de kalknageltest.

Feiten & cijfers over de voet en tips om kalknagels te voorkomen

  • De Nederlandse vrouw beoordeelt haar voeten gemiddeld met het cijfer 6,8. 17 procent geeft zelfs een onvoldoende (cijfer 5 of lager). Mannen geven hun voeten gemiddeld het cijfer 7.1
  • Volgens 40 procent van de vrouwen bepaalt het uiterlijk van de teennagels de mate waarin we blij zijn met onze voeten. 1
  • 29 procent van de Nederlanders (onder vrouwen zelfs 35 procent) vindt het belangrijk de voeten altijd goed te verzorgen. 15 procent verzorgt de voeten alleen in de zomer of voor een speciale gelegenheid (date, feestje, sauna, etc.).1
  • De kans op een kalknagel kan vergroot worden door een verminderde weerstand en aandoeningen zoals diabetes mellitus. Ook ouderen lopen meer kans op besmetting met de schimmel.
  • Men gaat gemiddeld pas na 10 maanden naar de huisarts, pedicure of apotheek/ drogist2 voor advies of een behandeling. Kalknagels zijn lastig te behandelen, omdat de infectie diep in de nagel zit. Wanneer een infectie succesvol behandeld is, moet deze nog wel uitgroeien. Bij teennagels kan dat tot een jaar na de behandeling duren.
  • Een kalknagel wordt gezien als dé grootste teen-afknapper1 en het is de meest voorkomende oorzaak van nagelproblemen, blijkt uit klinisch onderzoek. Kalknagels komen meestal voor aan de tenen en zien er doorgaans niet mooi uit omdat ze vaak verkleurd, ruw of brokkelig zijn.
  • Naloc is getest bij de pedicures in Nederland3. Uit de testresultaten kwam dat Naloc de 1ste keuze is in de pedicurepraktijk betreffende de behandeling van kalknagels. Gemiddeld werd Naloc beoordeeld met het cijfer 8!


1.Kien onderzoek heeft in opdracht van Naloc onderzoek uitgevoerd onder ruim 1.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder.
2.GFK onderzoek (546418) | Fungal nail customer journey – overall report: France, the Netherlands & Sweden in opdracht van Naloc
3.Onderzoek onder 468 pedicures door Naloc in december 2017.

Laatst bijgewerkt op  13-11-2018