Over Mylan


Over Mylan


Mylan is een bedrijf in de gezondheidszorg dat zich inzet voor nieuwe standaarden in de gezondheidszorg en 7 miljard mensen toegang biedt tot geneesmiddelen van hoge kwaliteit. We hebben een groeiend portfolio met meer dan 7.500 producten, waaronder generieke geneesmiddelen op recept, merkgeneesmiddelen en vrij verkrijgbare producten zonder recept. We brengen onze producten in meer dan 165 landen en gebieden op de markt waar elk van onze 35.000 werknemers is toegewijd aan het creëren van een betere gezondheid voor een betere wereld.


Mylans missie is gebaseerd op onze overtuiging dat elke persoon ertoe doet, en de kans moet krijgen om een zo gezond mogelijk leven te kunnen leiden. Die overtuiging is de basis waarop we ons businessmodel hebben gebouwd, waarmee we elk jaar opnieuw mensen blijven beïnvloeden.


Daarnaast beseffen we dat ons werk bijdraagt aan een betere samenleving. Dat is waarom we het belangrijk vinden rekening te houden met de behoeften van toekomstige generaties en om ontwikkelingen te stimuleren die hun belangen beschermen en dienen. Wij voelen dat als onze globale en sociale verantwoordelijkheid. Dit motiveert ons ook om zo duurzaam mogelijk te werken, en zien dat als een prioriteit in alles wat we doen.

Onze missie

Bij Mylan zetten we ons in voor het stellen van nieuwe standaarden in de gezondheidszorg. Op die manier werken we over de hele wereld samen om 7 miljard mensen toegang te bieden tot geneesmiddelen van hoge kwaliteit. Daarom:

  • innoveren we om zo te voldoen aan onbeantwoorde wensen;
  • maken we van betrouwbaarheid en topservice een gewoonte;
  • kiezen we voor de juiste weg, en niet de makkelijkste; en
  • beïnvloeden we de toekomst door met passie een leidende rol in de wereld aan te nemen.

Onze cultuur

Gepassioneerd
We worden constant gedreven door onze drang om een verschil te maken.


Toegewijd
We kiezen voor de juiste weg, en niet de makkelijkste.

Onvermoeibaar
Elke dag werken we om 7 miljard mensen te voorzien van de medicijnen die ze verdienen.


Vrijgevochten
In een wereld vol toeschouwers, zijn wij doeners. En samen, kunnen we alles.


Laatst bijgewerkt op  13-11-2018