Altijd toekomstgericht

Altijd toekomstgericht

Innovatie is een fundamenteel onderdeel van de bedrijfscultuur van Mylan. Innovatie is de reden waarom wij elke uitdaging zien als een nieuwe kans. Daarom werken duizenden wetenschappers, onderzoekers en analytici over de hele wereld samen aan een oplossing voor complexe vraagstukken en onvervulde behoeften.

Vind u het verwonderlijk dat een bedrijf dat bekendstaat om zijn hoogwaardige generieke geneesmiddelen drijft op innovatie? Gezien onze geschiedenis is dit niet vreemd! In 1984 waren wij het eerste bedrijf voor generieke geneesmiddelen dat een patent voor een nieuw geneesmiddel verwierf. Tegenwoordig ontwerpen wij bio-equivalente versies van merkgeneesmiddelen en produceren wij verbeterde versies van geneesmiddelen om ons product te onderscheiden van de rest.

Om continu vooruitgang te boeken, hebben wij een organisatie opgezet die divers en gedreven is. Een organisatie die in staat is op zeer unieke wijze samen te werken.Een internationale bedrijfscultuur

Als wereldwijd opererend bedrijf bouwen wij gestaag aan een onderzoeks- en ontwikkelingsdiscipline die profiteert van de kracht van elk individu en elke lokale cultuur. Daarbij zochten we ook naar een manier om de verschillende tijdzones in ons voordeel te laten werken.
Het resultaat: een wereldwijd opererend team met een unieke kijk op lokale en wereldwijde problemen in de gezondheidszorg. Door onze unieke manier van samenwerken hebben we van tijd onze partner gemaakt – is de werkdag van het team aan de ene kant van de wereld afgelopen, pakt een team aan de andere kant het werk weer op.
Met andere woorden, bij Mylan gaan onderzoek en ontwikkeling dag en nacht door.

Mylan maakt het verschil

In onze ogen zorgt onze manier van werken ervoor dat we sneller reageren op marktveranderingen en een voortdurend groeiend assortiment hebben, waaronder injecteerbare, biologische, inhalatie-, oncologische en neurologische geneesmiddelen, evenals innovatieve behandelmethoden voor hiv/aids.
Onze intercontinentale en interculturele samenwerking heeft ons doen beseffen dat geen enkel onderzoekscentrum volledig op zichzelf kan staan. De meerwaarde van samenwerking is lastig te berekenen maar er is één eenvoudige waarheid: samen zijn we groter dan de som der delen.

Laatst bijgewerkt op  13-11-2018