Mylan kwaliteit

Mylan kwaliteit

Mylan past één wereldwijde kwaliteitsnorm toe op het productieproces in alle vestigingen en voor alle producten… voor welke markt ze ook bestemd zijn.

Ongeacht of een geneesmiddel nu bestemd is voor miljoenen of slechts een handvol mensen. Mylan wil in de eerste plaats aan de industrienorm voldoen of deze overtreffen.

Because there's nothing generic about our standards. Een kwaliteitsnorm die we garanderen en bewaken. Onze interne controleteams controleren al onze producten, in alle fases van het productieproces. Waar ter wereld ze ook worden gemaakt. Wij steunden zelfs de aanname van een wet die de FDA de mogelijkheid heeft gegeven wereldwijd alle productiefaciliteiten van geneesmiddelproducenten te inspecteren die aan de Verenigde Staten leveren.

"Wij hanteren één wereldwijde kwaliteitsnorm omdat we weten waar onze prioriteiten liggen. Die beginnen en eindigen allemaal bij u."
Robert J. Coury Bestuursvoorzitter

Want vertrouwen gaat verder dan onze wereldwijde kwaliteitsnormen. Het gaat ons om de zorg voor de mensen die we kunnen helpen met wat we doen.

Omdat wij een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen kunnen we tegen 7 miljard mensen zeggen "We weten waar onze prioriteiten liggen, en die beginnen en eindigen allemaal bij u." Because Our Mylan is Your Mylan!

Laatst bijgewerkt op  13-11-2018