Mylan in Nederland

Mylan levert in Nederland al bijna twintig jaar een belangrijke bijdrage aan een betere gezondheid, en daarmee aan een beter Nederland. We zijn een van de belangrijkste leveranciers van generieke geneesmiddelen. Daarnaast bieden we een breed scala aan vertrouwde merkgeneesmiddelen en populaire vrij verkrijgbare producten.


We willen ons inzetten voor een gemakkelijkere toegang tot geneesmiddelen voor iedereen. We richten ons op ondermeer innovatie zodat we nieuwe producten op de markt kunnen brengen. Een voorbeeld hiervan is de introductie van de eerste generatie Glatirameer-acetaat 40 mg/ml in Nederland, waarmee we MS-patiënten kunnen helpen.


Mylans doel om de gezondheid te verbeteren gaat verder dan het ontwikkelen en op de markt brengen van medicijnen. In 2016 hebben we bijvoorbeeld geld gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ook sponsoren we educatieve programma’s en ondersteunen we de ontwikkeling voor het conserveren van 17e-eeuwse schilderijen in het Rijksmuseum.


We zijn trots op onze activiteiten in Nederland. In ruim 17 jaar heeft Mylan zich ontwikkeld tot een breed georiënteerde organisatie in de gezondheidszorg. Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen waar ongeveer 100 medewerkers zich dagelijks inzetten voor een betere gezondheid voor een betere wereld. Mylan N.V. is een beurgenoteerd bedrijf dat volgens de Nederlandse wetging op de NASDAQ Global Select Market is genoteerd, zoals uiteengezet in de statuten.