Koptekst Mylan generische geneesmiddelen

Waarom generieke geneesmiddelen?

Bij Mylan hanteren we één wereldwijde kwaliteitsnorm bij alles wat we doen.

Een kwaliteitsnorm die we garanderen en bewaken. Onze interne controleteams beoordelen al onze producten, in alle fases van het productieproces. Waar ter wereld ze ook worden gemaakt.

Waarom zijn onze normen zo hoog? Omdat we ons echt betrokken voelen bij de mensen die we kunnen helpen met de geneesmiddelen die we maken. En we zijn ervan overtuigd dat we het vertrouwen van artsen, apothekers, zorgverleners en patiënten elke dag opnieuw moeten verdienen. Daarom zeggen we: "Our Mylan Is Your Mylan".

Het eerste generieke geneesmiddel dat we ooit maakten? Penicilline G in 1966. Sindsdien heeft Mylan altijd één wereldwijde kwaliteitsnorm toegepast in alle vestigingen en op heel het assortiment, onafhankelijk van het land waar de producten worden verkocht.

Hoe Mylan generieke geneesmiddelen maakt

 • Controle van geneesmiddelen

  Geavanceerde controlesystemen

  Hoewel dat niet verplicht is, maakt Mylan gebruik van ultramoderne controlesystemen die producten automatisch beoordelen en, indien ze niet aan de specificaties voldoen, afkeuren. Deze geavanceerde technologie wordt gebruikt om producten met een gebrek automatisch uit de productie- of verpakkingslijnen te verwijderen.

 • Normen voor geneesmiddelen

  Eén wereldwijde kwaliteitsnorm

  Of een geneesmiddel nu bestemd is voor miljoenen of slechts een handvol mensen dat maakt voor Mylan geen verschil. Onze prioriteit is te voldoen aan de normen van de farmaceutische industrie of deze zelfs te overtreffen. Onze eigen controleteams controleren al onze producten in alle fases van het productieproces. Zodat we kunnen garanderen dat we medicijnen leveren van een constante, uitmuntende kwaliteit. Want vertrouwen gaat verder dan onze wereldwijde kwaliteitsnormen. Het gaat ons om de zorg voor de mensen die we kunnen helpen met wat we doen.

 • Namaakgeneesmiddelen

  Bescherming tegen gebreken

  Kwaliteit begint bij stap één. Mylan onderwerpt alle aangeleverde grondstoffen aan een beproefd test- en verificatieproces. Zodat we de geschiktheid van de actieve grondstoffen van onze geneesmiddelen kunnen garanderen.

 • Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid

  Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid

  Mylan garandeert de doeltreffendheid en zuiverheid van zijn geneesmiddelen tot aan de vervaldatum door de stabiliteit van de producten op specifieke momenten te testen.

 • GMP Audit garantie

  Een garantie voor apothekers

  Klanten vertrouwen op uw advies. Dat is één van de redenen waarom Mylan één wereldwijde kwaliteitsnorm toepast op het productieproces en heel het assortiment, onafhankelijk van de afzetmarkt.

 • USP-vereisten

  Een garantie voor artsen

  Om ervoor te zorgen dat u uw patiënten geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit voor kunt schrijven, maakt Mylan gebruik van geavanceerde test- en controlesystemen die verzekeren dat de medicijnen voldoen aan de criteria die zijn opgesteld door normbepalende organisaties over de hele wereld.

Laatst bijgewerkt op  13-11-2018