Mylan producten

Kom je werken bij Mylan?

Wij vragen veel van onze mensen, maar geven er ook veel voor terug. Bij Mylan kan je jouw leiderschapsverwachtingen in de praktijk brengen. Deze leiderschapsverwachtingen zijn gebaseerd op de waarden van ons bedrijf en zijn ook direct de voorbeelden van gedrag zoals wij deze het liefst zien. Met dit gedrag heb je naar ons idee de juiste houding om te leiden, te leren, te onderwijzen en te presteren.Bij Mylan worden jouw prestaties niet alleen gemeten op basis van wat je hebt bereikt, maar ook op welke manier je deze hebt bereikt. Jouw houding en instelling is namelijk een leidraad bij alle beslissingen die je maakt en de manier waarop je samenwerkt met anderen.

Spreekt dit jou aan?

Klik hier voor de openstaande vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Naast de goede sfeer, fijne collega’s, de grote mate van vrijheid in werken en je kunnen ontwikkelen in je functie, bieden wij een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor veel functies werken we met prestatiebonussen. Wanneer je je persoonlijke resultaatafspraken succesvol volbrengt, belonen we dit met een bonus.

Tevens bieden wij een uitstekende pensioenregeling, een studieregeling, voor een heel aantal functies een auto van de zaak of reiskostenvergoeding, uitstekende en moderne ICT-voorzieningen en personeelsevenementen. Verder kun je korting krijgen op allerlei uitstapjes en personeelsverzekeringen.


Loading the player...

Klik hier voor de openstaande vacatures