Mylan producten

Onze cultuur

Onze mensen vormen samen het bedrijf. Bij Mylan wordt hard gewerkt, maar ook veel plezier gemaakt. Wij vieren onze successen samen en leren continu. Onderstaande vijf kernwaarden typeren onze bedrijfscultuur binnen Mylan.


Innovatie

Wij zijn grensverleggend, visionair en doortastend en leggen verbanden die anderen over het hoofd zien. We zien mogelijkheden en zetten die om in concrete projecten. Wij stellen graag de status-quo ter discussie en introduceren nieuwe en betere manieren om mensen over de hele wereld een betere levenskwaliteit te bieden. De moed om constructieve veranderingen aan te gaan, zit in ons bloed.


Integriteit

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons centraal. We nemen onze verantwoordelijkheid, ook als niemand kijkt. We stellen hoge eisen aan onszelf en wijken hier niet vanaf. Deze vastberaden ethische houding draagt bij aan onze pure producten en een veilige en schone werkomgeving.


Betrouwbaarheid

Integer of betrouwbaar. Hoe u het ook noemt, dat is wat we zijn. We willen er voor u zijn; altijd, door dik en dun, regen of zonneschijn, we houden ons aan ons woord, telkens weer. En dat is precies de reden waarom iedereen ter wereld op ons kan vertrouwen.


Service

Wij weten dat het niet om ons gaat, maar om het helpen van anderen. Er is geen probleem dat we niet op kunnen lossen. We doen er alles aan om de behoeften van mensen te vervullen. We doen er alles aan om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren met een uitstekende service.


Teamwork

Samen kunnen we sneller reageren, verder reiken en meer realiseren. Wij omarmen alle mogelijkheden om samen te werken; samenwerken is verfrissend, verhelderend en inspirerend. Want wanneer we onze krachten bundelen en grenzen verleggen, kunnen we bergen verzetten.